Hier wordt de inhoud voor id "container" weergegeven
 
Logo Kila Zonweringen Zwijndrecht
Over Kila Zonweringen

Kila Zonweringen is een dynamisch jong bedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie. 
Voor binnen- en buitenzonwering bent u bij Kila Zonweringen aan het juiste adres. Voor de montage, het onderhoud en eventuele reparaties.

Historie & Markt
Kila Zonweringen heeft al jarenlang ervaren met het verkopen en monteren van diverse zonweringen. De techniek staat niet stil en jaarlijks komen er nieuwe vormen van zonwering op de markt. Doordat wij continu streven naar het beste voor de klant en een ruime keuze aanbieden willen wij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de markt. Onze leveranciers en beursbezoeken zorgen dat wij altijd vooraan kunnen blijven staan.
Service & Kwaliteit

Kila Zonweringen heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij besteden veel aandacht en zorg aan elke montage. Uiteraard gaan wij tot het uiterste om onze klanten zeer tevreden te krijgen en te houden.

Montage & Onderhoud
Kila Zonweringen Zwijndrecht monteert alle zonweringen zelf. Het onderhoud door de jaren heen gebeurd ook in eigen beheer zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.
 
 

 
Kila Zonweringen
Sweelinckplantsoen 98
3335 AP Zwijndrecht
T: 06 12 37 37 21
E: info@kila-zonweringen.nl