Hier wordt de inhoud voor id "container" weergegeven
 
Logo Kila Zonweringen Zwijndrecht
Zonweringen
 
 
Terraszonwering
 

Waar moet op gelet worden bij het aanschaffen van een terras zonwering:
Wat u mooi vindt is natuurlijk heel belangrijk. Er wordt dan vaak voor een cassette gekozen, daar bij de cassette uitvoering het doek volledig beschermd is in gesloten toestand en daardoor langer mooi blijft. Daarnaast oogt een cassettezonnescherm veel mooier dan een ander systeem. Een voordeligere uitvoering is het open knikarmscherm / zonnescherm. Naast dit systeem kan bijvoorbeeld een uitvalscherm of parasol ook de ideale oplossing voor u zijn.

Kila Zonweringen - Terraszonwering
 
Knikarmschermen
 

Overdag een droom, 's avonds een waar genot, dit knikarmscherm combineert optimale zonweringtechniek met perfecte buitenverlichting. De in de cassette geïntegreerde halogeenlampen, zorgen bovendien voor verlichting van uw balkon of terras en zijn perfect met het zonnescherm gecombineerd.

Knikarmschermen Zwijndrecht
 
Uitvalschermen
 

Uitvalschermen bieden perfect bescherming tegen de zon en fel licht.Uitvalzonneschermen bieden voor ramen zonder openslaande delen de juiste oplossing. Vaak is het ook gewenst, dat men bij bijvoorbeeld de eettafel of de computer meer getemperd licht heeft. Ook is het bijzonder vervelend als uw kostbare meubels of parketvloer door de zon verschieten. Er zijn dus veel goede redenen om uw ramen van een uitvalzonnenscherm te voorzien!

 
Serre zonwering systemen
 

Deze serre zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor kleine als grote serres. Fraai van design en met bescheiden afmetingen. Door het moderne-elegante design steken de zijkappen meer uit. Deze serre zonwering ziet er optisch uit of het uit een één stuk bestaat. 

Kila Serre Zonwering Zwijndrecht
 
Markiezen
 

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor markiezen als zonwering. Markiezen zijn uitermate geschikt voor beschermen tegen de zon. Een ander pluspunt is de gesloten zijkanten die ook de invallende zon van de zijkant weert.
Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert.
De moderne markiezen kunnen zonder enig probleem buiten "overwinteren", want het veelal in hout of aluminium uitgevoerde frame, de houten of aluminium kap en het synthetische doek zijn volledig bestand tegen onze winters.

Kila Markiezen Zwijndrecht
 
Screen zonwering
 

Screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuur stijgingen en hinderlijke zonschitteringen voorkomt. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie voorbehouden. Het screen systeem bestaat uit een cassette, oprolas een screendoek en een onderlijst. Het screendoek is vaak verzwaard door middel van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden. De cassette/kast, geleiders en onderlijst zijn in veel gevallen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hoe zwaarder de onderlijst en hoe stabieler de oprolas des te "strakker" het doek zal staan en hierdoor meer wind zal kunnen verdragen.

Kila Screen Zonwering
 
Rolluiken
 

Bij rolluiken hebben we de keuze opbouw of ze te integreren. Inbouwrolluiken zijn mooi, maar niet beter dan opbouwrolluiken. Rolluiken worden aangeschaft voor beveiliging, isolatie tegen kou, als zonwering en afsluiting. Als zonwering en afsluiting is er geen verschil tussen op- of inbouw. De kast is in zowel ronde als afgeschuinde uitvoering te verkrijgen. De motoren hebben een speciale ophanging, waardoor ze 30 % minder geluid maken.

Rolluiken Zwijndrecht
   
Zonneroosters
 

Kila Zonneroosters is een extreem windbestendig zonweringsysteem van vaste lamellen, dat zorgt voor een vrijwel ongehinderd zicht naar buiten. Een bijzondere toepassing die een gebouw absoluut meer karakter geeft.

Zonneroosters Zwijndrecht
 
 
 
 
 

 
Kila Zonweringen
Sweelinckplantsoen 98
3335 AP Zwijndrecht
T: 06 12 37 37 21
E: info@kila-zonweringen.nl